OVERTHROW spiller på John Dee fredag (08/02)

OVERTHROW spiller på John Dee fredag (08/02)

Fredag 08/02-2013 Oslo John Dee

 

OVERTHROW
BLODIG ALVOR
MAN THE MACHETES
DUNBARROW

 

 
Bill. kr. 175,- + bill.avg.

Kl. 20:00

18 år leg

 

Overthrow er et hardtslående metalband fra Stavanger, som har varmet opp for blant andre Cancer Bats og Purified In Blood, og turnért med Kvelertak. De er aktuelle med albumet ”Adjust To Darkness”, og imponerer stort. Fredag spiller de på John Dee i Oslo med Blodig Alvor, Man The Machetes og Dunbarrow

Blodig Alvor er et norskspråklig punkorkester fra Ålesund. Kompisgjengen fant det naturlig å spille musikk i ånden av sine egne favoritter, og platen, "Mørkets Frembrudd", vil kunne gi assosiasjoner til klassikere innen norsk rock, så vel som punk og metall. Det er en norskspråklig fusjon av rock, punk og hardcore. Med gitarsoloer og en bredbeint holdning. 

Man The Machetes fra Trondheim tar elementer fra hardcore, rock, metal og pop og mixer det opp med en unik energi. Debutalbumet "Idiokrati" er ute nå, og har fått sterke 9/10 av Musikknyheter: "Knallhard og bunnsolid debut".

Dunbarrow har hentet inspirasjon fra artister som Pentagram, Leaf Hound, Graveyard og Witchcraft, og spiller heavy blues rock pakket inn i et lag med listig doom.