DEVIL til Inferno

DEVIL til Inferno

INFERNO METAL FESTIVAL 2013

27. – 30. Mars

Rockefeller, Oslo, Norway

Det norske heavy doom rock bandet DEVIL vil ride ut for å spille på INFERNO METAL FESTIVAL 2013! Siden starten i 2009 har bandet raskt hevdet seg som en av de beste nykommerne i den norske heavy metal-scenen. Om du liker din doom metal tung og kombinert med elementer fra NWOBHM, så vil du garantert ikke gå glipp av DEVIL når de entrer scenen på Victoria under klubbdagen på INFERNO METAL FESTIVAL 2013.

Tidligere annonserte artister er Jason Rouse, Man the Machetes, Blood Tsunami, Altaar, Saturnus, Mion’s Hill, Spectral Haze, Cor Scorpii, Krakow, Vulture Industries, Helheim, Imbalance, Exeloume, Ninth Circle, Horned Almighty, Zygnema, Faanefjell, Solstorm, Chrome Division, Iskald, Hate, Dark Funeral, Taake, Deicide, Fleshcrawl, Warpath, In Vain, Carach Angren, Purified in Blood, Behexen, Aeternus, Ghost, Moonspell, Morbo, Mos Generator, Kråke, Diskord, Saint Vitus, Baptism, Hades Almighty, Solefald og Satyricon.

DEVIL

DEVIL ble etablert i 2009 i Nes, Akershus. Deres musikkstil kan ganske enkelt bli beskrevet som heavy metal, slik det brukte å låte på 70- og tidlig 80-tallet. Om du kombinerer doom-elementene fra Black Sabbath, Pentagram og Witchfinder General med fet 80-talls heavy metal ala Angel Witch, Holocaust og Witchfynde, så vil det gi deg en viss pekepinn på hva DEVIL handler om. Bandet ga ut en demo i 2010, som fort ble utsolgt for deretter å gå for latterlig høye priser på Ebay. Plateselskapet Soulseller Records signerte kjapt DEVIL for å gi ut deres høyt prisverdige debutalbum kalt «Time to Repent». Akkurat i tide for INFERNO METAL FESTIVAL 2013 vil DEVIL være klare med deres andre opus, «Gather the Sinners"». Alle syndere der ute – vi samles for en god dose okkult doom rock på Victoria når DEVIL kommer for å gi oss et besøk under årets påske.

http://www.facebook.com/devilband