HELKER – Somewhere In The Circle

HELKER – Somewhere In The Circle

HELKER er for mange relativt ukjente, men de ble formet i Buenos Aries i 1998. I forbindelse med releasen av Somewhere in the circle har HELKER undertegnet av avtale med AFM Records. Så nå vil de kanskje nå et mye større publikum.

Albumet inneholder 11 låter. Musikken i seg selv er nok det mange vil kalle klassisk metal fra DIO’s storhetstid. Ikke vanskelig å høre at vokalist Diego Valdez har latt seg påvirke av nettopp DIO. Man kan vel kanskje si at nevnte Valdez er Argentina’s svar på Jørn Lande. Jo mer man spiller gjennom albumet, jo større flashback fra 80tallet får man. Men det funker.

Her får man powermetal fra første til siste låt. Kun avbrutt av et par låter man kan kalle ballader.
Er du fan av denne type musikk, er jeg sikker på at dette albumet vil falle i smak. Jeg liker hvertfall det jeg hører. Jo mer du hører gjennom skiva, jo sterkere fremstår den. Så får vi håpe at HELKER nå får muligheten til å nå ut til flere.

www.helker.net

www.afm-records.de