DEICIDE til Inferno

DEICIDE til Inferno

DEICIDE TIL INFERNO 2013

En av tidenes mest legendariske og feteste death metal-band DEICIDE kommer til INFERNO 2013. DEICIDE har spredd deres brutale musikk i over tjuefem år nå, og er en sann pionér innenfor death metal. Amerikanerne har sjeldent spilt i Norge og dette blir deres aller første besøk på INFERNO.

Tidligere annonserte artister er HELHEIM, VULTURE INDUSTRIES, COR SCORPII, KRAKOW, MOONSPELL, CARACH ANGREN, HADES ALMIGHTY, DARK FUNERAL, BEHEXEN, SATYRICON, TAAKE, SOLEFALD, PURIFIED IN BLOOD, AETURNUS, DISKORD og IN VAIN.

INFERNO KICK OFF holdes 2. februar på John Dee med KOLDBRANN, NIDINGR, ISKALD og OSLO FAENSKAP.

DEICIDE

DEICIDE trenger ingen introduksjon. De amerikanske death metal-legendene har et av de største navnene innenfor deres genre. Bandet ble stiftet helt tilbake i 1987 under navnet Amon, og har siden den gangen gitt ut ti fullengdere. Fra sanne mesterverk som «Deicide», «Legion», «Once Upon a Croos» og «Serpents of the Light» til nyere, men fremdeles glitrende skiver, som «The Stench of Redemption», «Till Death do us Part» og «To Hell With God». Om ikke lenge er DEICIDE klar med dere ellevte album som vil bli utgitt i løpet av 2013. Deres første to skiver, «Deicide» og «Legion», er blant tidenes mest solgte death metal-album. Bandet har sjeldent holdt konserter i Norge, så deres opptreden på INFERNO 2013 blir en unik sjanse til å se en verdens mest solide death metal-band her til lands.

http://www.myspace.com/theofficialdeicidemyspacepage