CARACH ANGREN til INFERNO

CARACH ANGREN til INFERNO

CARACH ANGREN TIL INFERNO 2013

 

Nederlands mest unike symfoniske black metal band, CARACH ANGREN, vil velsigne Oslo og INFERNO 2013 et besøk, med deres storslåtte og majestetisk form for black metal. Tidligere annonserte artister er HADES ALMIGHTY, DARK FUNERAL, BEHEXEN, SATYRICON, TAAKE, SOLEFALD, PURIFIED IN BLOOD, AETURNUS, DISKORD og IN VAIN.

 

CARACH ANGREN

CARACH ANGREN er velkjent for deres mektige orkestrale arrangementer blandet med klassisk black metal. Deres eksperimentering innenfor skrekkinngytende melodiføring og brutale musikkstil har tatt bandet til nye og mer ekstreme høyder innenfor symfonisk black metal. Bandet ble til i 2003 i Nederland, og har så langt gitt ut tre album. Blant dem, deres nyeste mesterverk som kom tidligere i år, «Where the Corpses Sink Forever», som fikk stående ovasjoner både fra kritikere og fans. Skiva er unik i sin form og har den originalitet som ofte savnes i nyere black metal. Slik det er med alle deres plater, inneholder også denne en konsepthistorie som passer perfekt til albumets teatralske atmosfære av skrekk og galskap. CARACH ANGREN har bygd opp et rykte som et massivt liveband – som de vil bevise at de har fortjent under INFERNO 2013.

http://www.carach-angren.nl