Helgas konserter på Tribute

Helgas konserter på Tribute

Fredag 07.12.12 kl 21:30
The Virginmarys med support Skogmus

 

Lørdag 08.12.12 kl 21:30
Fire walk with me: Circus Maximus og El Doom & the born Electric

Vi gleder oss stort over å få The Virginmarys tilbake til Tribute! Deres musikk blander dynamikken i platina klassen ‘grunge’ med skarpheten av punk og oppmerksomhet på detaljer og ærlighet av førsteklasses britisk rock fra tidlig 1970-tallet.

Skogmus er et allerede prisbelønnet band fra Stavanger. De 3 ungdommene spiller 70s blues/rock. I løpet av de to årene de har spilt sammen, har de fått fans fra ulike byer i Norge og andre land. De har spilt i de største byene i Norge; Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. Debutalbumet er heldigvis ikke langt unna, da vi kan forvente det i begynnelsen av neste år. Albumet vil bli solgt over hele verden på internett og kan også ses i noen butikker rundt hjemlandet.

 

Nevner også vår konsert

Lørdag 22.12.12 kl 21:30
Ljå med support Brekkjern

Ljå er et blackmetal band fra Stavanger. Deres musikk kan beskrives med noen få ord: grim, hard, mørk og melodisk Black Metal. De stoler ikke på synth for å få deres melodi men prøver og tester metoder for å injisere flere melodiske riff i sine sanger, en metode de har utviklet og minner om tidlig Darkthrone musikk. Ljå er en av de få talentfulle band som har talent for å skrive lange låter som er fylt med rå melodiske riff og varierende tempo og tromming tempo som aldri gi slipp på sine lyttere, slik at de synke inn i depotet av uunngåelig kjedsomhet.

Brekkjern beskrives som hardcore/thrash me ein god dose crust punk!