PARKWAY DRIVE spiller Sentrum Scene tirsdag (20/11)

PARKWAY DRIVE spiller Sentrum Scene tirsdag (20/11)

Tirsdag 20/11-2012 Oslo Sentrum Scene

 

 

PARKWAY DRIVE
EMMURE
THE WORD ALIVE
STRUCTURES

 

 
Bill. kr. 300,- + bill.avg.

Kl. 19:00

18 år leg
Fri aldersgrense på galleriet

 

Australske Parkway Drive sørget for et fullpakket og ekstatisk John DEE i april i år, og bekreftet sin posisjon som metalcorestjerner. Gjennom sine tre utgivelser har de fått vist frem sin modning som band, og har nå finpusset og tilspisset lydbildet på en måte som imponerer, og ifølge mange setter en ny standard innen sin sjanger. Pyro oppsummerte forrige konsert som ”Magisk moshpit på John Dee”, sammen med lovordene som haglet fra øvrige anmeldere og et unisont begeistret publikum. Denne gangen får også den yngre garden også mulighet til å se heltene sine, da det blir fri aldersgrense på galleriet! De har med seg Emmure, The Word Alive og Structures som support.