DUMDUM BOYS spiller på Byscenen torsdag (15/11)

DUMDUM BOYS spiller på Byscenen torsdag (15/11)

Torsdag 15/11-2012 Trondheim Byscenen

 

 

DUMDUM BOYS

 

 
Bill. kr. 420,-

Kl. 21:00

 

Norges aller største rockeband, DumDum Boys, turnerer nok en gang, nå med sitt tiende studioalbum, treffende nok kalt “Ti liv”. Med gullkorn som ”Splitter Pine”, ”Englefjes”, “Pstereo” og “Hagelangs” har bandet siden 1989 vært Norges ubestridt mest suksessrike rockeband.

18. mai slapp DumDum sitt tiende album, naturlig nok kalt Ti Liv. Plata fikk strålende omtale i noen kanaler, blant annet i Aftenposten hvor det ble kastet en strålende terning og anmelder Andersen skrev blant annet: “Der andre stagnerer presser disse guttene hverandre til nye høyder. Dette er kanskje DumDum Boys mest ambiøse album, og det kommer etter over tredve år i gemet. Det forteller om et band som kommer til å glede oss i enda mange år.”