BLOOD RED THRONE spiller på Union Scene torsdag (15/11)

BLOOD RED THRONE spiller på Union Scene torsdag (15/11)

Torsdag 15/11-2012 Drammen Union Scene

 

 

BLOOD RED THRONE
HELLISH OUTCAST
VITHR

 

 
Bill. kr. 210,-/180,- medlem

Kl. 20:00

18 år leg

 

Blood Red Throne er Norges kanskje beste death metal-band noensinne, og blir sammenlignet med storheter som Cannibal Corpse og Death. Nå turnerer de i Norge for første gang på 14 år, og torsdag går turen innom Union Scene i Drammen.

Hellish Outcast må være et av landets hissig­ste band. De startet i 2001, men har ikke gitt ut album før i år. Dette har resultert i en brennende ondskap, som gjennomsyrer bandets death-/thrashmetal.

Vithr (eller «Viðr» som betyr tre på gammelnorsk) er et svartmetallband fra Bergen som har  begge støvlene godt plantet i den norske svartmetalltradisjonen, dog med sin egen vri på sjangeren da de inkorporerer elementer som gir en særegen norrøn atmosfære.