MESHUGGAH til Oslo (8/5)

MESHUGGAH til Oslo (8/5)

Rockefeller – onsdag 8. mai 2013
MESHUGGAH

Det er med stor glede vi kan meddele at Meshuggah kommer til Oslo og Rockefeller den 8. mai til det som raskt kan bli vårens store klubbkonsert i Oslo!

Det tar tid å lage teknisk metal i verdensklasse. Ergo tok det Meshuggah fire år å følge opp ObZen fra 2008, men på alle måter er gigantiske "Koloss" vel verdt ventetiden – fylt til randen av polyrytmer, temposkifter og generell råskap. Svenskenes sjuende studioalbum er en fryd å høre på, ikke bare på grunn av bandets ekstreme tekniske ferdigheter, men også med tanke på variasjon (her samles alle trådene fra de tidligere utgivelsene) og den helt avsindige grooven som gjennomsyrer albumet. Albumet debuterte på 17.-plass på Billboard, og er bandets største kommersielle suksess til nå. Gaffa har anmeldt skiva til en femmer: "Vanvittig tungt og groovy – og sint som et hormonbehandlet lemen".

Det svenske ekstrem-metalbandet Meshuggah har holdt det gående i 25 år og tilhører eliten i sjangeren.

www.meshuggah.net

Billetter i salg fredag 16. november kl 10.00. Kjøpte billetter til Sentrum Scene 9.november gjelder Rockefeller 8.mai 2013, eller refunderes på utsalgssted innen 9.januar 2013.

Bill. kr. 270,- + bill.avg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133. 

18 år leg.