Slippfest for STAGNANT WATERS og YUREI (10/11)

Slippfest for STAGNANT WATERS og YUREI (10/11)

Slippfest for STAGNANT WATERS og YUREI!

Førstkommende LØRDAG er det tid for fest! Plateselskapet Adversum feirer utgivelsen av to plater: STAGNANT WATERS «Stagnant Waters» og YUREI «Night Vision».

Sted: Podium, Hausmania
Når. Lørdag 10. November Kl. 21.00
C.C: Kr. 50 (men da får du ikke plata til Stagnant Waters), Kr. 100 med plata. Kun kontanter!

KONSERT!

 

ZWEIZZ, AKA Black Metal-veteran og støyartist SVEIN EGIL HATLEVIK, vil stå for kveldens konsert, delvis basert på materiale fra det aktuelle Stagnant Waters-albumet. Samtidig vil vi få se videokunstner KRISTIN BØYESEN i aksjon, mest kjent som video/live-medlem av ULVER. Sammen vil de by på noe ingen av oss i skrivende stund vet hva er, men at det blir bra er det ingen tvil om.

Det er fint mulig det kommer andre overraskelser også. De blir i så fall overraskende!

Det blir bar/servering og selvsagt mulighet for kjøp av platene samt alle Adversums utgivelser og mye anna. Stålsett deg, ta med deg kontanter og det du måtte ha av venner, og bli med på en kveld av de sjeldne!


LITT OM PÅSKUDDET FOR FESTEN:

StagnantWaters_pressphoto_12.jpg

Fransk-norske STAGNANT WATERS gir ut sin første plate. Den har ganske enkelt fått navnet «Stagnant Waters», og inneholder åtte låter med noe vi drister oss til å kalle mutantmusikk. Med et utgangspunkt i ekstrem metall, lager bandet en høyradioaktiv miks av fete gitarriff, utenomjordisk elektronikk, dadaistisk improvisasjon, kompromissløs kompleksitet og unaturlige tempoer. Bandet består av den norske vokalisten SVEIN EGIL «ZWEIZZ» HATLEVIK (også kjent fra FLEURETY, UMORAL, og som tidligere medlem i DHG/DØDHEIMSGARD) og franskmennene AYMERIC THOMAS på trommer, elektronikk, klarinett og saxofon, og CAMILLE GIRAUDEAU på gitar og bass. 

Albumpresentasjon: http://www.youtube.com/watch?v=ZpXPYJe9QWw

Yurei_pressphoto_12.jpg

YUREI gir med «Night Vision» ut sitt andre album, en oppføler til debuten «Working Class Demon» fra 2010. Denne gangen går Yurei mye lengre, og tar oss med inn i et svært særpreget territorium: forvridde, progressive, Lynch-aktige låter med hektiske Balkan-inspirerte utbrudd, men fortsatt innenfor en slags dissonerende og melankolsk drivende rock. Yurei er et enmannsband bestående av en av landets mest spennende låtskrivere; all musikk er skrevet, spilt og innspilt av BJEIMA, et multi-talent med lang fartstid innen norsk avant-metall, mest kjent er han kanskje som bassist og kreativt medlem i VIRUS. 

Albumpresentasjon: http://www.youtube.com/watch?v=oR85vAST3bU

Platene fås også kjøpt på nett via www.adversum.no