TURBONEGRO spiller på Folken fredag (09/11)

TURBONEGRO spiller på Folken fredag (09/11)

Fredag 09/11-2012 Stavanger Folken

 

 

TURBONEGRO
OVERTHROW

 

 
Bill. kr. 280,-/325,-/375,- + bill.avg. 

Dørene åpner kl. 20:00
Konsertstart kl. 21:00

18 år leg

 

Denim-demonene er aktuelle med sin første plate på fem år ”Sexual Harassment”. Den første med Tony Sylvester på vokal og Tommy ”Manboy” Akerholdt på trommer. Albumet har fått kjempekritikker, bl.a. femmere i Dagsavisen, Lydverket og Dagbladet. Sistnevnte melder følgende om Tony og ”nye” Turbo: ”Med sin kraftige, raspete vokal gir han en ny, røffere og mer seriøs identitet til soundet, selv om de klassiske Turbo-kjennetegnene lever i beste velgående”. Etterspørselen etter Turbonegro er naturligvis enorm, så det er bare å ta på seg dongerien og ta turen innom Folken fredag kveld.