BLOOD COMMAND spiller på Felix fredag (09/11)

BLOOD COMMAND spiller på Felix fredag (09/11)

Fredag 09/11-2012 Lillehammer Felix

 

BLOOD COMMAND
EXPLODING HEAD SYNDROME
MATANZICK

 

 
Bill. kr. 100,-

To bergensere og en østlending med en felles forkjærlighet for San Diego Hardcore, feel good club music og drivende pop, kom sammen i 2008 for å danne Blood Command. Resultatet havnet et sted mellom rock, hardcore og punk, med en god dose popharmonier. Blood Command leverer action breaks på trommene, tunge riff på gitarene, og har Norges tøffeste vokalist i front. Bandet fra Bergen har rukket å spille på de fleste konsertersteder og festivaler i Norge, vært Europa rundt flere ganger og i tillegg sluppet flere kritikeroste utgivelser. I begynnelsen av oktober slapp de det nye albumet "Funeral Beach", som blant annet har fått 5 av Gaffa og P3.