GRAVEYARD spiller på Rockefeller torsdag (08/11)

GRAVEYARD spiller på Rockefeller torsdag (08/11)

Torsdag 08/11-2012 Oslo Rockefeller

 

GRAVEYARD
FREE FALL
ORANGO

 

 
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 

Kl: 20:00

18 år leg

 

Albumaktuelle Graveyard drar på høstturné i Sverige og Norge, og du bør kjenne din besøkstid om du ennå ikke har sett de psykedeliske rockerne live! Torsdag har du muligheten på Rockefeller. De har gjort stor suksess både i og utenfor Skandinavia, tidligere i år var de på en omfattende USA-turné, og de har gjort supportjobber for blant andre Mötorhead, Clutch og Iron Maiden. Bandet platedebuterte med ”Graveyard” i 2007, og fulgte opp med den svært kritikerroste ”Hisingen Blues” i 2011, som de vant både P3 Guld og Grammis for. Nå er de aktuelle med tredjeplaten ”Lights Out”, som har fått en femmer i Dagbladet.