RIVAL SONS – Oslo – Rockefeller

RIVAL SONS – Oslo – Rockefeller

Norske Smoke Mohawk hadde det ærefulle oppdraget å varme opp for Rival Sons denne kvelden. Det var et godt valg, for disse gutta har virkelig noe stort på gang. Første gang jeg opplevde dem live da, men jeg synes dette var veldig positive takter. Musikken er en type rock som fenger og lett river deg med. Med en energisk vokalist som Thomas Felberg og et band som både er tighte og gode, så har de funnet en veldig god oppskrift. Hold et øye med disse gutta og om jeg skal anbefale deg kun en låt, så lytt på «Crazy horses».

Rival Sons_Oslo_12_1.JPG

Rival Sons kan vel nesten begynne å kalle seg norgesvenner. De begynner å få et godt antall konserter her på kort tid. For min egen del var dette 3. konserten på under 1.år, men forventningene var likevel på bristepunktet. Jeg kan ikke huske sist Rockefeller har vært så stappfullt, det var nesten alt for mange. Sild i tønne og vanvittig varme, men who cares..det var en rockekonsert!
De åpnet med «Keep on swinging» og fortsatte med «Burn down Los Angeles» og da var stemningen allerede satt.

Rival Sons_Oslo_12_2.jpg

Om man skal komme med noen ankepunkter mot Rival Sons, så er det at de kan ha en tendens til å jamme litt mye mellom låtene, som igjen kan føre til at stemningen synker litt. De begynner nå å få et større og større arsenal av låter, så det var merkbart mye mindre jam mellom låtene denne gang. Det var ganske liten tvil om at både band og publikum koset seg ganske bra. De spilte selvsagt en del låter fra det nye albumet, men de fant også heldigvis plass til en del sanger fra tidligere utgivelser. Ikke minst den fantastiske låten «Face of light» var heldigvis med, for den gir de aller fleste musikkelskere gåsehud. Med Jay’s sinnsyke stemme, Scott’s røffe gitar og med Robert og Mike’s tighte komp, er dette oppskriften på suksess. Jeg har sagt det hele veien, at Rival Sons kommer bare til å vokse videre.