HALESTORM – Oslo – John Dee

HALESTORM – Oslo – John Dee

Zico Chain var først ute av 3 band denne kvelden. For meg var dette et nytt og ukjent bekjentskap, men trio’n imponerte. Tight og tett rock med noen kommersielle elementer, men det fungerte. Publikum så også ut til å like disse gutta bra. Jeg skal definitivt sjekke ut dette bandet mer og det anbefaler jeg dere til å gjøre også.

ZicoChain_Oslo_12.jpg

Heavens Basement var neste band ut. Har hørt litt av disse før, men første gang live.
Også disse gutta imponerte. De var samspilte, kommuniserte bra med et stadig mer livlig publikum og leverte ene gode låten etter den andre. Også her kunne man høre enkelte kommersielle elementer, men dette er et band flere kommer til å få øynene opp for fremover. Det som imponerte meg aller mest var stemmen til den nye vokalisten Aaron Buchanan (Ny 2011). Blir veldig spennende å følge utviklingen videre.

HeavensBasement_Oslo_12.jpg

Så var det klart for Halestorm. John Dee begynte å bli ganske stappet og folk hadde virkelig kommet i stemning. Tror ikke mange var skuffet over Frøken Hale og resten av bandet, for her fikk man ene godlåten etter den andre. Flørting med publikum, allsang og høy stemning. Halestorm har jeg sett live tidligere på store scener, men skal innrømme at å se dem på en relativt liten scene som John Dee passer dem bedre. Dette er et band som stadig vokser, så kanskje de en dag klarer å lage stemningen fra større scener med tiden. Men denne kvelden kledde John Dee dem perfekt.

Halestorm_Oslo_12.jpg