Flere artister klare for VIKINGFEST i Stavanger (8/6)

Flere artister klare for VIKINGFEST i Stavanger (8/6)

Flere artister er bekreftet til Vikingfest på Viking Stadion i Stavanger 8. juni. I tillegg til KISS kommer Ingenting og Kvelertak.

Kvelertak:
Stavanger-bandet Kvelertak, som fra første stund har vært å finne på alle musikkjournalisters elskliste, leverer knalllhard og catchy "necro ‘n’ roll". Det er melodiøst, det er illsint, det er tekster på norsk, og det er en energi ulikt alt annet. Det er ikke uten grunn at bandet har seilt opp som en klar livefavoritt både på norske som internasjonel klubbscener og festivaler. Det selvtitulert debutalbumet Kvelertak fra 2010 mottok høye terninkast over hele linja, og singlene "Ordsmedar av rang" og "Mjød" ble satt i hyppig radiorotasjon. "En perfekt plate", utalte Asbjørn Slettemark. Enough said!

Ingenting:
Det er ingen som er helt sikre på hvem det var som først oppdaget Ingenting. Både babylonerne, egypterne og grekerne brukte en eller annen form for notasjon for å indikere Ingenting i en tallrekke, men bare i en posisjonell kontekst. En ting er i hvert fall sikkert, Ingenting er Rogalands store helter og de leverer rock’n’roll med tekster på lokal dialekt. Sandnes-bandet har holdt det gående siden slutten av 80-tallet, dog med noen endringer i lineup. Det er med glede vi kan bekrefte at den lokale favoritten også kommer til Vikingfest på Viking Stadion 8. juni.