TURBONEGRO spiller på Sentrum Scene fredag (26/10)

TURBONEGRO spiller på Sentrum Scene fredag (26/10)

Fredag 26/10-2012 Oslo Sentrum Scene

 

TURBONEGRO
HARABALL
OKKULTOKRATI

 
Bill. kr. 350,- + bill.avg. 

Kl: 20:00

18 år leg

 

Denim-demonene er aktuelle med sin første plate på fem år, ”Sexual Harassment”. Den første med Tony Sylvester på vokal og Tommy ”Manboy” Akerholdt på trommer. Albumet har fått kjempekritikker, bl.a. femmere i Dagsavisen, Lydverket og Dagbladet. Sistnevnte melder følgende om Tony og ”nye” Turbo: ”Med sin kraftige, raspete vokal gir han en ny, røffere og mer seriøs identitet til soundet, selv om de klassiske Turbo-kjennetegnene lever i beste velgående”. Etterspørselen etter Turbonegro er naturligvis enorm, så det er bare å ta på seg dongerien og sikre seg billetter først som sist!