GOJIRA spiller på Ole Bull Scene søndag (28/10)

GOJIRA spiller på Ole Bull Scene søndag (28/10)

Søndag 28/10-2012 Bergen Ole Bull Scene

 

GOJIRA

 
Bill. kr. 350,- + bill.avg. 
Bill. BT-kort kr. 300,- + bill.avg.
Bill. student kr. 300,- + bill.avg.

Kl: 20:00

18 år leg

 

Kan Gojira gjøre en dårlig konsert? Etter å ha sett dem i ulike settinger opp gjennom årene, kan vi med hånden på hjertet si at vi ikke tror det er mulig. Franskmennene eier scenen de står på uansett om det er som oppvarmere for 40.000 Metallica-fans eller om det er på mer intime klubbscener.

Det vi vet er at vi ikke kan få nok av dem. Derfor er det gledelig å kunne melde at Gojira spiller på Ole Bull Scene søndag 28. oktober. Noe som innebærer at man for første gang på flere år kan få nyte dem i full utfoldelse med egen produksjon og uavkortet spillelengde.

Det som gjør det enda mer spennende, er at siden sist gang Gojira gjestet Bergen, har de sluppet den fantastiske platen ”L’Enfant Sauvage”. En monster av en plate hvor ultrafengende melodier møter finesse og instrumental briljans. Ta for eksempel en lytt på tittelkuttet.

Det ropes i korridorene fra høyeste hold at Gojira er et av samtidens beste og mest spennende metal-band. Vi tror det vi hører.

Fakta om Gojira

  • Dannet i Bayonne, Frankrike i 1996. Byttet navn fra Godzilla til Gojira i 2001.
  • Bandet består av søskenparet Joe Duplantier, gitar og vokal og Mario Duplantier, trommer, sammen med Christian Andreu, gitar og Jean Michel Labadie, bass.
  • Bandets siste plate heter ”L’Enfant Sauvage”.
  • Bandet har turnert som oppvarmingsband for Metallica ved flere anledninger.
  • Gojira spilte i Bergen sammen med Avenged Sevenfold i juni 2011 og med Slayer og Mastodon i juni 2012.