SCARRED BY BEAUTY & SUBLIME EYES på Tribute (6/10)

SCARRED BY BEAUTY & SUBLIME EYES på Tribute (6/10)

Scarred By Beauty (DK) + Sublime Eyes

Lø. 6. okt. kl. 20:00
Pris 150.00 (medl) / 200.00
Aldersgrense 18 år
Tribute av Sandnes Rockeklubb

Scarred by Beauty fra København, Danmark er et fargerikt band, best kjent for sin eksperimentelle lyd, som nådeløst bulldozes gjennom sjangere utforske den fine linjen mellom melodisk skjønnhet og tung kaos. Deres EP ‘We Swim’ vant på Danish Metal Awards 2009 i kategorien ‘Talent of the Year’. Juryen, som valgte ‘We Swim’ ut av 25 andre danske innleveringer, hadde følgende å si: ‘Vinneren av denne prisen skilte seg virkelig ut. Sangtekstene, lyden , intelligensen og bandets egenart gjør at We Swim står i en kategori over andre. De har spilt sammen siden med flere etablerte navn som: Meshuggah (SE), Gojira (F), The Black Dahlia Murder (US), For The Fallen Dreams (US), Bury Your Dead (US), Solgt Devil Hans Soul (Storbritannia), Mnemic (DK) og mer. Bandet består av aktive og dedikerte musikere, og huser tidligere sangeren i Hatesphere Jonathan Albrechtsen, som nylig forlot Hatesphere for å fokusere på Scarred by Beauty. Scarred by Beauty står som et sterkt nytt navn, klar til å avansere til internasjonalt nivå. Bandets lidenskap er ubestridelig, og kombinert med deres forpliktelse til å ta Scarred by Beauty til et høyere nivå viser at det ikke er noe som kan stoppe denne danske kvintetten.