ENSLAVED spiller på Blæst torsdag (04/10)

ENSLAVED spiller på Blæst torsdag (04/10)

Torsdag 04/10-2012 Trondheim Blæst

 

ENSLAVED
KRAKOW

 

Bill. kr. 200/250,-

Kl: 22:00

 

Enslaved ble grunnlagt i 1991 av Ivar Bjørnson og Grutle Kjellson, og gjorde sin første demo sommeren 1992, mens det legendariske mini-albumet "Hordanes Land" kom i 1993. Debutalbumet "Vikingligr Veldi" kom våren 1994, mens det suksessfulle andrealbumet "Frost" kom allerede vinteren 1994. Enslaved har turnert i Norge, Europa, Nord-Amerika og India og nå skal de ut på enda en Norgesturne.

I over 20 år har Enslaved sørget for svart, fengende, brutal og atmosfærisk metal i verdensklasse – og bak seg har de elleve episke album. Sist ute var "Axioma Ethica Odini" i 2010, som skapte furore hos pressen som trillet høye terningkast og serverte uhemmet skryt. Enslaved er anerkjente både i inn- og utland, og har kapret Spellemannsprisen hele fire ganger. Nå er de albumaktuelle med "Riitiir", som allerede har fått en femmer i VG: "Albumlengden til tross; dette er erke-Enslaved. Hvilket betyr mesterklasse".