SUNSWITCH med releaseturne i november

SUNSWITCH med releaseturne i november

ARTROCKER roser SUNSWITCH:

http://www.artrocker.tv/live/article/yafestivalen-2012

"This local Norwegian metal band played one of the infamous festival after-parties. Their sludge/doom rock channels what little remains of the intensity and displacement that surrounded the Norwegian Black Metal scene in the early 90s. Bring them to London".

 

Sunswitch’ debutalbum slippes på Riot Factory 19. oktober 2012, selvfølgelig på tung vinyl. Svenske Magnus Lindberg fra Cult of Luna står for miksing og mastring. I tillegg til Sunswitch har Lindberg jobbet med artister som Refused, Total Jävla Mørker og Switchblade.Sunswitch er Kristoffer Lo, Trond Frønes og Tomas Järmyr. Sammen har de skapt et trehodet monster det er umulig å forholde seg likegyldig til.

Sunswitch fortjener ryktet som et av Norges mest kompromissløse, seigeste, høyeste og hardeste band, og med en total mangel på respekt for konvensjoner kjører de over deg med mørk støy som skremmer, overvelder og omfavner.

Musikalsk ligger Sunswitch et sted godt forankret mellom doom-metal og dyster postrock, men greier i kraft av sin særegne besetning å skape noe du ikke har hørt før. Mektig bølgende bass, forvrengte lag med tuba og knallharde uforutsigbare trommer fyller et lydbilde så fullt av skumle bassfrekvenser at både kropp og sjel får varige mén.

 

Releaseturnè 2012:

21. Nov Oslo – Internasjonalen

22. Nov Røros – Ungdommens Hus

23. Nov Trondheim – Blæst

29. Nov Kristiansand – Trashpop

30. Nov Stavanger – Folken, Grottene

01. Des Porsgrunn – RiP/Sort&Blå Scene