GALLOWS spiller på John Dee mandag (24/9)

GALLOWS spiller på John Dee mandag (24/9)

Mandag 24/09-2012 – Oslo/John Dee

GALLOWS
FEED THE RHINO
BLOOD COMMAND
 

Dørene åpner kl. 20:00
CC: 200,- + bill. avg.

18 år leg.

 

Gallows platedebuterte med et brak med ”Orchestra of Wolves” i 2006 og ble blant annet omtalt som det beste punkbandet siden The Clash. Vi fikk en smakebit av ”nye” Gallows på Slottsfjell nå i sommer, og Lydverket ga konserten en femmer. Det lover godt for klubbkonsert på John Dee!

De britiske punkerne er tilbake med Wade McNeil (fra Alexisonfire) som ny vokalist, og nå er de klare med sitt selvtitulerte tredjealbum, som følger opp ”Grey Britain” fra 2009. Anmelderne er fornøyde med den nye platen og den har bl.a. fått femmere av Dagbladet og P3 og 8/10 av Musikknyheter