JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN til Sentrum Scene (17/11)

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN til Sentrum Scene (17/11)

Sentrum Scene lørdag 17. november

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN

John Olav og gjengen hans har spilt for fullsatt Rockefeller to ganger allerede og nå er vi klare for å ta de imot på Sentrum Scene!

John Olav og hans gjeng holder stolt i hevd tradisjonen fra Jokke og The Aller Værste med norskspråklig og ektefølt rock, og står samtidig som en spydspiss for den nye generasjonen. Så har de også i mediene blitt kalt alt fra "en ny start for norsk popmusikk" til "endelig kommer femtemann etter de fire store".

Loddefjordgjengen platedebuterte med "For Sant Til Å Være Godt" til massiv kritikerhyllest i 2009. Albumet fikk full pott fra blant andre Aftenposten, BT, Dagsavisen og Musikknyheter.no. Oppfølgeren "Det Nærmeste Du Kommer" fra i fjor ble også veldig godt mottatt, med femmere i Dagsavisen, Dagbladet og VG.

Nå er vi klare for runde 3, og en sterk åpning med den over 6 minutter lange singelen "Eurosport", som fikk en god femmer i Dagbladet. Les mer her. Albumet "Den Eneste Veien Ut" slippes 28. september, og bandet skal deretter turnere vårt langstrakte land fra oktober til mars. O glede!

Billetter i salg lørdag 18. august kl. 10.00.

www.johnolavnilsenoggjengen.no

Bill. kr. 290,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.