August på Tribute

August på Tribute

Nå begynner sommeren og gå mot slutten, og vi i Sandnes rockeklubb kan spør oss selv om vi egentlig hadde noen sommerferie i år? For her har det vært en skikkelig konsertsommer, og enda mer skal det bli! Dette blir en rocka sensommer:

 

Lørd. 4.  August

Eyehategod (US)

Pris: 200/250

Aldersgrense: 18 år

Tribute av Sandnes Rockeklubb

 

EyeHateGod er et amerikansk rockeband fra New Orleans som ble startet allerede i 1988 av Jimmy Bower. Kort tid etter gruppen ble dannet, ble Mike IX Williams den andre vokalisten og Joe LaCaze ble andre trommeslager, etterfulgt av Brian Patton på gitar. Som et av de mest innflytelsesrike bandene fra New Orleans har de listet Black Sabbath, Black Flag og The Melvins som stor innflytelse for deres nåværende lydbilde.  Kombinert med lyden av Southern rock, blues riff og hardcore punk gjør EyeHateGod til et anerkjent og særegent band. De bidrar med å definere en helt ny sjanger nå kjent som Sludge, om bandet viker unna å bli stemplet som sådan.

De har blitt kalt doomcore, sudge og stoner rock, overlevde line-up utskiftninger, problemer med plateselskap og en kortvarig split. Og etter mer enn et tiår med å skape noen av de mest etsende, sjofel musikk kjent for mennesket, EyeHateGod fortsatt ikke har mistet gnisten som drev dem i ’88.

 
Lørd. 18. August

Bonafide (SE) + Duckwalk Chuck

Pris: 150/200kr

Aldersgrense: 18 år

Tribute av Sandnes Rockeklubb

 

Bonafide ble dannet av vokalist / gitarist Pontus Snibb i Malmö, sørlige Sverige, i 2006. Med ham er gitarist Mikael Fässberg, trommeslageren Niklas Matsson og bassist Martin Ekelund. Deres oppdrag; å spille hard rock slik den er ment å bli spilt: Tro til sine røtter i den elektriske blues og tidlig R’n’B.

Den første platen Bonafide ble gitt ut i 2007 og hadde gleden av å spille på flere skandinaviske festivaler, samt å være support for band som Deep Purple, Europe, Status Quo, Y & T, LA Guns og The Quireboys.

 

Duckwalk Chuck består av Håkon Helland Rønneberg på gitar, Arvid Thorsen på vokal/bass, Håvard Moe på trommer og Arild Rettore på gitar. Det lokale bandet har spillet sin del rundt i Norge, og lager alltid god stemning med ekte Rock’n’Roll!  Vi gleder oss veldig til å nok en gang ønske dem velkommer på Tribute scene!

  

 

Fred. 31.  August

Wet Nuns (UK) + Deathbarrel

Pris: 150/200kr

Aldersgrense: 18 år

Tribute av Sandnes Rockeklubb

 

Death blues-punk bandet Wet Nuns gjester 31. august for første gang Norge, selvfølgelig på Tribute. Duoen kommer fra Sheffield, og spiller det de selv kaller ukompromissløs death blues-punk.

Bandet har allerede fått mye presse i hjemlandet England. Velrenommerte NME sier dette er et av bandene en virkelig må se opp for i 2012, Matt Helders (trommisen i Artic Monkeys) er stor fan, og har laget en remix av deres første album.

De får særlig ros for deres glimrende live opptredener. Underholdende, morsomme, spennende er en god beskrivelse.

 

Sandnes Rockeklubb har stor tro på dette bandet, og er derfor stolte av å kunne tilby deres første konsert i Norge.

 

Support denne kvelden blir Deathbarrel!