SAINT VITUS spiller på Blå tirsdag (17/7)

SAINT VITUS spiller på Blå tirsdag (17/7)

Tirsdag 17/07-2012 – Oslo/Blå
 
 SAINT VITUS
TBA
 
C.C NOK 250,-
 
20 år leg plikt
 
 
Doom Metal legendene i Saint Vitus stikker innom Norge for å nyte den deilige julisommeren! Bandet som startet opp allerede i 1978 er høyaktuelle med albumet ‘Lillie: F-65" som kommer 27.april på Season of Mist som de nylig har signert med. Dette er det første studioalbumet til gjengen siden 1995!

Som Dave Chandler sier: 
"Making this album was really a blast. Being able to live in an environment where all we had to concentrate on was the new material, became very inspiring. And along with our new drummer Henry Vasquez and label Season of Mist, this record has given us a new opportunity to show everyone that we still have more to shove in your face".