PARTY SAN OPEN AIR 2012

PARTY SAN OPEN AIR 2012

PARTY SAN
METAL OPEN AIR 2012

Schlotheim,Tyskland

9/8 – 11/8

PARTY SAN OPEN AIR ble første gangen arrangert i august i 1996, og andre gangen i september 1996. Deretter er festivalen arrangert årlig og i år arrangeres den offisielt for 18. gang. Festivalen ble arrangert i den lille tyske byen Bad Berka fram til og med 2010, men ble i fjor flyttet til en gammel flyplass (Obermehler) i Schlotheim, som ligger ganske så nøyaktig midt imellom Berlin og Frankfurt.

Enkleste reisemåte til Schlotheim er fly til enten Berlin (Norwegian) eller Frankfurt (SAS), tog derfra til Mühlhausen og festivalbussen derfra og fram til festivalområdet. Bussen går tidligst kl 12:00 og deretter hver andre time sånn ca.

Party San går som vanlig over 3 dager og det er 45 band totalt. Festivalen er kjent for å booke band av den mer extreme sorten og det er ofte norske band i line upen men i år er det kun to norske band i lineupen.

Headlinere i år er IMMORTAL, BOLT THROWER og BEHEMOTH. Blant resten finner vi navn som IMMOLATION, SOLSTAFIR, NIFELHEIM, NAGLFAR, NILE, SODOM, RAGNAROK, CATTLE DECAPITATION, INCANTATION, TOXIC HOLOCAUST, TANKARD og ARCHGOAT. Absolutt ingen dum line up for de som liker sin metal knallhard og extreme.

Et festivalpass koster ikke mer enn 55 Euro eller drøyt 400 norske kroner, så dette er et godt og rimelig festivalalternativ til de store utsolgte festivalene som for eksempel Wacken..

 

 
 
BANDA SOM SKAL SPILLE ER:
 
PartySan_12_Flyer.jpg