PEARL JAM spiller i Oslo Spektrum mandag (9/7)

PEARL JAM spiller i Oslo Spektrum mandag (9/7)

 
Onsdag 09/07-2012 – Oslo Spektrum
 
Pearl Jam

 
C.C NOK 620 – 820,-
 
 

Et av nittitallets mest suksessfulle grungeband fra Seattle legger ut på Europa-turné og avlegger Oslo Spektrum et etterlengtet besøk mandag 9. juli 2012 kl. 19.30.

I 2011 er det tjue år siden Pearl Jam utgav sitt epokedefinerende debutalbum, ”Ten”. Albumet ble en gigantisk kommersiell suksess og har solgt ti millioner eksemplarer. Med sin særegne blanding av klassiske rockeriff, punk og grunge ble Pearl Jam raskt et av verdens mest populære grungeband og solgte mer enn Nirvana.

I dag er Pearl Jam regnet som et av nittitallets mest innflytelsesrike band, og holder i høyeste grad koken med stadig nye utgivelser og turnéer. Det kritikerroste albumet ”Pearl Jam” fra 2006 markerte at bandet var tilbake i storform, og oppfølgeren ”Backspacer” fra 2009 debuterte på førsteplass på Billboard-lista. Både i de mest kjente sangene som ”Alive” og ”Jeremy” og i fanfavoritter som ”Present Tense” og ”Black” er kombinasjonen av heftige gitarriff og Eddie Vedders umiskjennelige vokal nesten nervepirrende tilstedeværende.

Det prisbelønte bandet har solgt 60 millioner plater og er kjent for å gi alt på sine intense liveopptredener. Velkommen til en ualminnelig konsert med Pearl Jam i Oslo Spektrum den 9. juli 2012.