PEACE & LOVE 2012 – Torsdag – Sverige

PEACE & LOVE 2012 – Torsdag – Sverige

The Subways var muligens en av festivalens store overraskelser. Et band jeg bare så vidt hadde hørt før festivalen, men som med sin fengende rock’n’roll virkelig imponerte meg både hva musikk og fremføring angikk. Spesielt bandets bassist tiltrakk seg min oppmerksomhet, og ikke bare fordi hun var søt. Slik som hun spratt rundt på scenen var det vanskelig og ikke bli revet med.

Et annet nytt bekjentskap denne kvelden som virkelig imponerte var Mumford & Sons. Denne brokige skaren med musikere har sine røtter i folkemusikken, og gjorde seg godt på festivalens største scene med sin folk-inspirerte rock. Et band jeg definitivt håper å få oppleve igjen i løpet av overskuelig fremtid.

Wolfmother var det store høydepunktet på festivalens andre dag for min del. For et band! De hoppet og spratt rundt på scenen, fikk med seg publikum på notene og laget liv slik det skal være på gode rockekonserter. En fantastisk konsert fra disse australierne som raskt beveger seg oppover på listen over liveband jeg må se igjen.

http://peaceandlove.se/