PEACE & LOVE 2012 – Onsdag – Sverige

PEACE & LOVE 2012 – Onsdag – Sverige

Peace And Loves andre dag (min første dag) startet med et band jeg virkelig hadde forventet å se høyere opp på plakaten, Dropkick Murphys. Hvorfor et så bra, og stort, band går på scenen allerede 14:15 skjønner jeg ikke. Til tross for det tidlige starttidspunktet leverte bandet en meget bra konsert. Dagens klare høydepunkt for undertegnede, selv om jeg kunne tenkt meg at de i hvert fall hadde fått spille mer enn en drøy time.

Joanne Shaw Taylor var festivalens klare nedtur for min del. Den eneste artisten som faktisk skuffet meg av dem jeg hadde forventinger til fra før av, og hun skuffet med glans. Om det var mine forventninger som var feilaktige, eller hun som hadde en dårlig dag vites ikke, men jeg gikk raskt lei den bluesaktige gitaronanien og fant meg heller litt mat.

Kaizers Orchestra var dagens eneste norske innslag på scenene, og de gjorde definitivt en god jobb der oppe selv om synkende temperaturer og trøtte festivalgjengere førte til et heller glissent publikum. I likhet med Dropkick Murphys burde Kaizers fått mer tid enn det de fikk. For et band med så mange gode låter vil noe måtte bli utelatt når de bare får en times spilletid.

http://peaceandlove.se/