RED FANG – ROSKILDE 2012 – Danmark

RED FANG – ROSKILDE 2012 – Danmark

De drepte dovregubben

Det er tydelig at de morsomme youtube videoene av Pre-historic Dog, Hank Is Dead og Wires har sin effekt på publikum. Platemessig så er det noen stonerrock fans som synes dette bandet er litt kjedelig eller rett og slett copy cats. Det andre som slår meg, men som ennå ikke er bekreftet er at deres selvtittulerte første album og andre albumet Murder The Mountains er litt forskjellige, men de høres fremdeles ut som Red Fang. Personlig liker jeg bedre første skiva, siden den er litt mer skitten og rent personlig synes jeg også at den viser hvordan de er live også.  Det var stonerfæst fra ende til annen og det var allsang til de allerede nevnte låtene. Det som var unikt under denne konserten var at PA-amlegget brøt sammen og det ble en forsinkelse på en halvtime på resten av settet. Publikummet innenfor teltet ble derimot igjen og skrek etter Red Fang. Motsetningen var Today Is The Day dagen før på samme scene, hvor publikum begynte å gå halvveis i settet og de hadde ikke noe breakdown. Red Fang gikk på igjen, de avsluttet med Pre-Historic Dog og allsangfæsten var definitivt i gang. Det er et ordtak som sier" You can’t argue with sucsess" og makan til publikumsfrieri fra et relativt ukjent band er det lenge siden jeg har sett makan til. Du kan kalle enkelte låter fra første plata kopier av Fu Manchus No One Rides For Free og andre skiva tam, men de fengte alle tilstede og skittenheten som jeg etterlyser var tilstede. De drepte fjell.

http://roskilde-festival.dk