FEET-PUNK – Trondheim – Blæst

FEET-PUNK – Trondheim – Blæst

Mine to foregående Feet-Punk konserter var det bortimot fem år mellom, men mellom mine to siste var det kun 17 dager. Denne gangen skulle gutta spille på Blæst sammen med Ripoff. For min del ble det kun Feet-Punk. Omstendighetene ble sånn denne kvelden og jeg kan kun beklage til Ripoff.

Jeg velger å se på det slik: jeg var effektiviteten selv denne kvelden. Etter først å ha sett det som på forhånd ble omtalt som tidenes Manchester derby, ble det en kjapp tur ned til Blæst hvor (obs obs) en pils ble inntatt. Da pilsglasset var tomt, avsluttet Feet-Punk settet sitt med «Hold Kjæft» og jeg kunne returnere hjem, en kort bytur på kun 75 minutter, inkludert gangtid.

Nok om meg og min hektiske aften og over til Feet-Punk. Gutta spilte sånn ca det samme settet som på Lobbyen 17 dager tidligere. Lyden var som vanlig meget bra på Blæst, gutta var i godt humør, men det ble aldri det samme her som på Lobbyen. Til det var klientellet i salen feil. Det er greit at folket smilte og skålte og digget i små doser, men dette tok aldri av og be aldri den festen det burde blitt.

Slägers som «Juling», «Ferbainna», «Hold Kjæft» og «Feet-Punk» kom som perler på en snor og bandet gjorde sitt, men det hjelper så lite når responsen fra salen bare avtar.

Jeg overhørte et par karer som tydeligvis ikke helt visste hva de hadde rotet seg inn på. De brukte omtrent hele konserten på å diskutere seg imellom om bandet het Feet-Punk eller Ripoff (som det stod på backdropen). Jeg tror de ble enige om at de ikke var enige. Ødela uansett veldig mye av konserten for de rundt seg, inkludert undertegnede. Styggedom! Har vel egentlig bare en ting jeg vil si om det, og det er «Hold Kjæft».