FEET-PUNK – Trondheim – Lobbyen

FEET-PUNK – Trondheim – Lobbyen

Feet-Punk har jeg ikke sett live siden en gang i 2007 på en MC klubb i Trondheim. Den gangen var det trolig også releaseparty det var snakk om, slik det var denne kvelden i Lobbyen på Verkstedhallen. Hvilken skive det var snakk om den gangen, skal jeg ikke si for sikkert, men det kan ha vært «Hold Kjæft», da denne ble sluppet akkurat i 2007. Nå var det derimot releaseparty av bandets nye 12 tommers vinyl som skulle feires med konsert og party på Lobbyen. Det var gledelig å se at det var godt med folk som hadde møtt opp for å feire plateslippet sammen med bandet og det hele ble en riktig så koselig og hyggelig sammenkomst.

Gutta spilte en fin blanding av nye og gamle låter og til tross for en litt lengre drikkepause da bassforsterkeren røyk, ble dette en riktig så trivelig konsertaften i Lobbyen. Feet-Punk spiller relativ kjapp og enkel punk med trønderske tekster som er veldig lett å like og det spilles mye på humor både i og mellom låtene. Dette smitter selvsagt raskt over på publikum og det tok ikke mange minuttene før stemningen vargodt over middels og den fortsatte å stige til gutta avsluttet konserten etter en drøy time. Det ble selvsagt ropt på mer, men i følge gutta selv, var dette de låtene de kunne og derfor ble det ikke noe mer.

Feet-Punk har ikke spilt mye de siste årene, men lovet at det skal bli mer fra nå av. Man kan bare glede seg til neste gang og har du ikke opplevd Feet-Punk live enda, bør du ta turen neste gang de dukker opp på en scene nær deg. Om du er som folk flest som blir i godt humør av litt brun drikke og glad kjapp pønk, da vil du garantert ikke angre. That shall I love you. Og til dere andre; Hold Kjæft!!!