THE DARKNESS til Trondheim (2/6)

THE DARKNESS til Trondheim (2/6)

The Darkness til Trondheim Rock på Brattøra.

 
Som Special Guest til Twisted Sister lørdag 2 juni på Brattøra – er arrangørene spesielt stolte av å få på plass engelske The Darkness.

Dørene på utearenaen åpner kl 18.00 –
The Darkness går på scenen kl 19.00 –
Twisted Sister følger opp kl. 21.00 –
før kvelden rundes av med TNT, gjester & TSO kl. 23.00 – inne på Clarion Brattøra.
 
Trondheim Rock følger oppskriften med kjente artister med verdenshits. Sentrumsnær arena er på plass på Pirsenteret ved Brattøra. Denne begivenheten kan kanskje  kalles en generalprøve – for store sentrumsnære konserter i Trondheim.
 
Etter et noe labert besøk på musikk og idretts arrangement de senere år – var det gledelig å se at publikum var tilbake på World Cup i hopp i Granåsen – slik at Trondheim beholdt World Cup. Nå blir det spennende å se om publikummet kommer tilbake på store konserter – som igjen er utslagsgivende for at flere verdensnavn besøker Trondheim – og ikke bare Bergen og Oslo.

 

Som Special Guest til Twisted Sister lørdag 2 juni på Brattøra – er arrangørene spesielt stolte av å få på plass engelske The Darkness.

Noen betegner bandet som en blandig av AC/DC og Queen. AC/DC grunnet en straight riffbasert hardrock med gode melodier – en touch av Queen kanskje først og fremst grunnet vocalist extraordinaire; Justin Hawkins. Debutalbumet Permission to Land kom i 2003 – med gjennombruddslåta; I Believe in a thing called Love – som bl. a. har over 8 millioner 700.000 treff på Youtube.

Bandet har fulgt opp med flere glad-rock singler fra debutalbumet – og på oppfølgeralbumet One way Ticket to Hell…. and Back fra 2005. I 2006 ble bandet oppløst – kall det gjerne et resultat av suksessen – men de ble heldigvis gjenforent i 2011 – med brødrende Dan & Justin Hawkins i spissen.

Derfor er det nå duket for en festforestilling av det sjeldne slaget på Brattøra 2. juni