TAKIDA avslutter i Stavanger (28/4)

TAKIDA avslutter i Stavanger (28/4)

Lørdag 28. april 2012 – Stavanger/Checkpoint Charlie

 

tAKiDA

 

C.C. NOK 160,-

18 år leg plikt

 

Sveriges for øyeblikkets mest fremgangsrike rockeband, Takida, sikter nå vestover til Norge. Bandets nyeste album, ”The Burning Heart”, er på god vei mot platinum i hjemlandet, og ligger for øyeblikket #4 på albumlisten der. Singelen ”You Learn” gjør det like skarpt, og ligger på radiolisten. I tillegg nærmer deres kommende Sverigeturné seg utsolgt på samtlige steder. I april har Takida besluttet å gi ut et samlealbum eksklusivt for Norge. "Dark Lies Makes The Heart Burn" er en samling låter fra bandets fire album, som tilsammen har solgt nærmere 200 000 eksemplarer i Sverige. Takidas låter streames med høy frekvens i Norge, og bandet håper at spesialutgaven vil bidra yttligere til å introdusere det norske publikummet for deres musikk. I april legger Takida ut på klubbturné i Norge, og til dette har vokalist Robert Petterson bare én kommentar: "Endelig!"

www.takidamusic.com