BLOODCARGO med konsert i Trondheim (28/4)

BLOODCARGO med konsert i Trondheim (28/4)

Lørdag 28. april 2012 – Trondheim/Cafe 3B

 

BLOODCARGO

+

KANAKAS

 

C.C. NOK 80,-

20 år leg plikt

 

Endelig kommer Bloodcargo tilbake til Trondheim og leverer stoner/sludge/grungemetal til folket!

Fra et frossent land oppsto vi i 2008, med en vilje som revolusjonister, en felles kjærlighet for musikk og en stahet vi trengte for skape vårt seige og skitne ”non-compromise sludge”. Tenk deg en stålsound med to gitarister som er så forskjellige, men allikevel tvillinger i musikken. En rytmeseksjon som oser fusjon og galskap, ispedd med vokal ifra himmel og helvete.
Selve drivkraften ligger i smerten og dedikasjonen vi alle gjør for musikken vårt. Det skal være vondt å høre på, det skal skape energi og livsgnist, det skal få deg til å elske og hate, og det skal få deg til å ville løpe ut på gata å skrike høyt! Samfunnsproblematikk og personlig renselse tematikk blir blir tatt opp og uttrykt i låter som Claws in a bucket og Year of the crows.
Med signeringer i 2009 med booking burå LIVE WIRE BOOKING & MANAGEMENT, og 2010 med plateselskapet OVIS RECORDS, pluss uttallige konserter på forskjellige arenaer, krones alt dette med Europaturne sammen med Kyuss Lives i Mars/April 2011! Et ekte felleskap av brødre er nå samlet på en debutskive som representere vårt sound. Med Endre Kirkesola (Dub Studio) bak
mikseren har vi produsert vårt første musikklandskap: MURIEL’S DANCE (Ovis Records, 2012)

http://www.bloodcargo.com/

Support leveres av Kanakas!

www.nrk.no/urort/Artist/Kanakas/

 

Facebook event