Svartedauen er tilbake i Bergen denne uka

Svartedauen er tilbake i Bergen denne uka

Fredag 27. april 2012 – Bergen/Hulen

 

1349

+

GATE TO CHAOS

 

C.C. NOK 160,-

18 år leg plikt

 

Etter 5 utgjevingar, festivalar i inn og utland og ein tour i USA med Cannibal Corpse og Skeletonwitch har bandet bygd seg opp eit solid rykte som eit fantastisk liveband. 1349 har og blitt samanlikna med band som Enslaved, Emperor, Immortal og Mayhem for å nevna nokre. Det var ein del skepsis frå fanskaren då albumet «Revelations of the Black Flame» kom ut. Nokre meinte det blei for kommers, medan andre meinte det blei for roleg, at det ikkje var nok hellfire i songane. Då «Demonoir» kom ut i 2010 viste dei fansen at den ekstreme energien og galskapen var der heile tia, men etter «Revelations of the Black Flame» har den fått mørkare og mektigare undertoner. Energi og galskap underbygd av helvetesild i eit vakum av kaos.


Kveldens support er Gate to Khaos.

Mørk metal med røtter i blackmetal, mørke, tunge riff og hardtslående trommer. Kort beskrevet er Gate To Khaos black, thrash og punk med doom-elementer, fengende riff og et ørlite snev av rock til grim kvinnevokal. Gate To Khaos har musikalske røtter i norsk svartmetal og kan sammenlignes med band som Satyricon, Burzum og Mayhem. De leverer hardtslående fengende låter med tema, galskap, forfall og kaos.

 

Link til Facebook eventen