ANTI-NOWHERE LEAGUE med konsert i Sandnes (20/4)

ANTI-NOWHERE LEAGUE med konsert i Sandnes (20/4)

Sandnes rockeklubb presenterer:

Anti-Nowhere League er et av de mest seiglivede britiske punkband, som kom i den andre bølgen av Britisk punk på 80-tallet. Da var ikke punken lenger et ungdomsopprør og et definert kulturutrykk, men et utrykk for livet på gaten i Maggie Tatchers grå arbeidsledige England.
Band som Anti-Nowhere League,The Exploited, Dicharge, Uk Subs og andre relaterte band viste dette med å kle seg i skinnjakker, nagler og hanekammer, og var generellt hardere i utrykket sitt (både klesmessig og musikalsk) enn sine forgjengere i f.eks The Clash, The Damned etc.
Musikalsk "speedet" de opp musikken og nærmet seg metallen, dette viste spesielt godt igjen da Thrash metallen gjorde sitt inntog. Metallica var f.eks sterkt inspirert av andre generasjons punkband og har senere covret Anti-Nowhere Leagues "So What" som er et godt eksempel på håpløsheten i England rundt 1982.
Motörhead tok i 2011 med seg både Anti-Nowhere League og Uk Subs med seg på turne som viser hvilken sterk posisjon disse bandene ennå har.
I dag består bandet av Dave Hazlewood på trommer, Tommy H (Tom Hunt) på gitar, Shady på bass og Nick (Animal) som original vokalist. 
I 2006 startet bandet eget, uavhengig plateselskap, Nowhere Records. "Pig Iron – The Album" blir den første utgivelsen i august 2006. Albumet inkluderte to sanger som ble utelatt fra "Kings and Queens" albumet, samt "Landlord", tatt fra "Out of control".
Med seg på Tribute har de det lokale punkbandet 12 som support. 
12 består av de rocka gutta fra Overhead; Håvard Hommeland, Jan Cato Traa og Geir Kristiansen. Opprinnelig var 12 ment som et sideprosjekt til bandmedlemmenes andre band, der rå usminka punkrock var formelen. Siden den tid har bandet gått fra 5 mann til en trio, med Håvard som eneste gjenværende fra det opprinnelige bandet, men 12 lager mer lyd nå enn de noensinne har gjort! Gruppa har spilt landet rundt, gitt ut cden "Settle The Score", og har særdeles gode anmeldelser bak seg, og nå ønsker vi dem nok en gang velkommen til scenen på Tribute. 
Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30
CC: 250/200 (medl.)
Aldersgrense 18 år