DORO på Haugesundsbesøk (21/4)

DORO på Haugesundsbesøk (21/4)

DORO spiller på Glassheim lørdag 21. April.

Hard Rock dronninga Doro Pesch er tilbake på Glassheim lørdag 21. April. Doro Pesch har ledet departementet for Heavy Metal i 27 år. Hele veien har budskapet om samhold stått i fokus ("All we are – we are one"). Møt opp på Glassheim og opplev vårens våteste drøm.

Doro er en av få kvinnelige vokalister fra 1980-tallets heavy metal scene, som var kraftig mannsdominert. Opprinnelig var hun i bandet Snakebite, men forlot dette i 1983 for å bli med i bandet Warlock. Etter det fjerde studioalbumet, Triumph And Agony, i 1987, hadde det vært så mange utskiftninger i bandet at hun var det eneste opprinnelige medlemmet som var igjen. Da hun skiftet plateselskap byttet hun navnet på bandet (teknisk sett nytt band) til Doro, da rettighetene til navnet Warlock tilhørte det gamle plateselskapet. Det femte albumet Force Majure (1989) var da under navnet Doro, og bandet Doro sitt debutalbum.
Band members: Doro Pesch – Vocals . Nick Douglas (1990-present) – Bass . Bas Maas (2008-present) – Guitars . Johnny Dee (1991-present) – Drums . Luca Princiotta (2009-present) – Guitar, Keyboards

Support er Shraphead fra Eidskog og lokale Infernal Gentlemen.
som består av en all star-gjeng fra Hønefoss/Jevnaker: Jari Kainulainen (kjent fra Stratovarius, Evergrey og nå Devil`s Train) på bass, Jarle "Uruz" Byberg (kjent fra bl.a. Urgehal, Shining, Den Saakaldte og Vulture Lord) på trommer, Thomas Myrvold (kjent fra Vulture Lord og Endezzma) på gitar og Thomas Johansen på vokal. Spiller cover-låter av f.eks. Dio, Deep Purple, Metallica, Rainbow, Black Sabbath og TNT med fullt til skålende glass og topp stemning!. 

Billettsalget er veldig godt så her blir det mye folk.