TORCH med venner inntar Sub Scene (20/4)

TORCH med venner inntar Sub Scene (20/4)

TORCH MED VENNER INNTAR SUB SCENE

Trønderne i Torch har holdt det gående siden 1999, sluppet skiver i ny og ne, turnert landet rundt og gjestet utlandet ved flere anledninger. Deres nye skive, "Pt.IV: A New Beginning",  er deres sterkeste innsats så langt,  hvor det koker, syder og bobler over av spilleglede, fres og adrenalin fra start til slutt.

Låter bra gjør det og når man får med seg Steve Evetts (produsenten til Dillinger Escape Plan, Sepultura, Everytime I die og The Cure..) til å mikse plata, samt Alan Douches (som også har gjort Mastodon, Converge og Sufjan Stevens) til å mastre udyret.

Med strålende kritikker fra hele landets kriker og kroker, levner det liten tvil om at Torch endelig har funnet gullformen. Når man får tildelt beste spoten i teltet på Youngstorget under årets by:larm, og i tillegg blir headhunta til en turné i det nye forjettede land, India, vet man at man er på rett sted til rett tid.  Da er det heller liten tvil om hva som er rett sted og tid en viss kveld i april.

"De behersker metal-core-sjangeren til fingerspissene og innehar et tilsynelatende utømmelig arsenal av riff" – VG.no

 

BITS BETWEEN

Shit mææn her går det unna!

Bits Between fra Råde kom tidligere i år ut med skiva “Chosen Death” som ble plukket opp av gutta på Tiger og kjørt ut til massene via Diger. Med tydelige referanser til band som Hatebreed, Sick Of It All og Bring Me The Horizon sparker de til de grader fra seg i et segment Norge tidligere ikke har vært bortskjemt med. Det er brutalt, hardt, catchy og kjapt, og hallo…ethvert band som kommer opp med låttitler som “Voldsomt” får en stjerne i boka mi.

 

WE BUILT THIS OCEAN

Med straks en EP ute og spillejobb på Inferno ser det ut til å endelig løsne for WBTO. Gutta fra Lillestrøm har de siste åra gjennomgått en rekke medlemsbytter (og navn), men har nå endelig harka ut saltvannet, kommet seg ut av stabilt sideleie, og reist seg klare for å levere mer wave-metal til massene.

 

EYE OF HORUS

Urørt-favorittene  fra Ork-dal har lenge vært en godt bevart hemmelighet gjemt rett sør for Trondheim. Det er med andre ord på høy tid å gi disse gutta sjansen til å bevise hvorfor ryktet har spredd seg om at noe stort er på gang. Vi gleder oss.