EL CACO – Oslo – Rockefeller

EL CACO – Oslo – Rockefeller

El Caco har jeg hørt live flere ganger før. Jeg vet de leverer og jeg gledet meg veldig til et gjensyn på Rockefeller denne kvelden.

Det var to band for El Caco denne kvelden. Ribozyme var først ut. Jeg kom dessverre forsent til å få med meg begynnelsen og måtte ta til takke med de 3 siste låtene. Det hørtes slettes ikke verst ut dette, og heldigvis spiller de igjen snart, og da skal jeg sjekke de ut. Det fortjener de.

Neste ut var Trained To Bite. De var bare 2 mann og det var litt spesielt, men det funket veldig bra. De hadde et bra driv og virker som et spennende band jeg kommer til å følge med fremover.

ELCaco_Oslo_12_1.JPG

Så var det klart for El Caco og man kunne merke på publikum at de var klare. Hva kan man si om de? De leverer som vanlig. Spilte både nytt og gammelt, publikum koset seg bra. El Caco er kanskje ikke de mest energiske på scenen, men de har likevel et godt tak på de fremmøtte. Dette ble en veldig god kveld både for band og publikum. Så tatt til gutta i El Caco for en flott kveld.

ELCaco_Oslo_12_2.JPG