WACKEN METAL BATTLE 2012 – Delfinaler

WACKEN METAL BATTLE 2012 – Delfinaler

Nå er det tid for Wacken Metal Battle igjen! Delfinalistene er klare, det blir kun 2 delfinaler i år også - mens 4 band fra resten av landet er valgt direkte til finale! Del-finalister TRONDHEIM 9. Mars på Fru Lundgreen: SUMMIT - www.summittrondheim.moo.no/ VIOLATED - www.myspace.com/theviolated IMPERIAL - www.myspace.com/imperialdeathband SCORNFUL - www.myspace.com/scornfulnamsos INGENIUM - www.myspace.com/ingeniumnorway CLEAVER - www.myspace.com/cleaverdeath HØNEFOSS 23. Mars på Alfred: PANSER - tba STEEL WIZARD - www.myspace.com/steelwizardfucksyou DECIBELION - www.myspace.com/decibelion VANISHING VOID - www.myspace.com/vanishingvoid VOLUSPAA - www.myspace.com/voluspaa FATAL IMPACT - www.myspace.com/thefatalimpact Band som går direkte til finalen på Fru Lundgreen i Trondheim 14. April: ALLFADER (Mo I Rana) - www.allfader.com FAANEFJELL (Kristiansand)- www.myspace.com/faanefjell SHADOWMIND (Stavanger) - http://shadowmind.bandcamp.com/ HADENS (Bergen) - www.myspace.com/hadens Vi ønsker alle band lykke til!