Ølfestival med VALENTOURETTES (9/3)

Ølfestival med VALENTOURETTES (9/3)

Fredag 9. mars 2012 – Trondheim/Samfundet – Storsalen

 

ØLFESTIVAL

med

VALENTOURETTES

 

C.C. NOK 140/180

18 år leg plikt

 

Det er nok en gang duket for Ølfestival i det Runde Røde – her blir det hæla i taket og tenna i tapeten – og for å sette rølpestemningen rocker Valentourettes Storsalen!

Valentourettes er et tributeband som hyller rockeartisten Joachim “Jokke” Nielsen, mannen bak Her kommer vinteren, To fulle menn og Øl! Bandet ble dannet i 2003 av medlemmer med bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes og som bandnavnet indikerer er Valentourettes en sammenslåing av disse to.

Fredag 9. mars fylles huset til randen av festglade folk, og gutta i Valentourettes er klare for å gi deg god stemning og høy allsangfaktor! Kom deg på Samfundet så skal Valentourettes vise at rock er best på konsert!

Konsertbillett inkluderer også inngang på ølfestival!