IN CONFESSO på Kvarteret (8/3)

IN CONFESSO på Kvarteret (8/3)

Torsdag 8. mars 2012 – Bergen/Kvarteret

 

IN CONFESSO

+

TEMPLE SLEEP

 

C.C. NOK 90,-

18 år leg plikt

 

In Confesso har de siste årene blitt et av de mest spennende og uforutsigbare bandene i norsk musikk. De har arbeidet seg opp den musikale kjeden i Norge siden 2006 og har blitt en kraft å regne med. Med sin eksperimentelle musikk trekker de inspirasjon fra rock, metall og den alternative bølgen som reiste seg i USA på 90-tallet, alt pakket inn i en moderne pakke og en moderne sound som baserer seg på nedstemte gitarer, sjettedels takter og fengende riff.

Hos In Confesso består de lyriske temaene av kjærlighet/hat, politisk engasjerte/sterke meninger, savn og egne personlige hendelser som har hatt en innvirkning på musikken deres. Målet er å skape en følelse blant lytterne og de blir tatt med på en musikalsk berg-og-dal-bane som kan variere fra tunge dystre partier til rolige melankolske mellompartier.

Deres siste album, “The sleeper” er spilt inn og mikset av Johan Ørnborg i StudioMega og mastret av Jens Bogren i Fascination Street, dette er de samme menneskene som har jobbet med andre store artister som Opeth, Katatonia, Sonic Syndicate, James Labrie og mange flere.

Det nye materialet viser et mer innovativt og modnet In Confesso som vet hva de vil og hvor de vil være. In Confesso mener at alle gode album består av både låter som øyeblikkelig klistrer seg til hjernebarken og enda viktigere, låter som vil vokse på deg etter mer enn en lytting. Dette holder et album interessant og gjør at du setter stor pris på det i lang tid. De føler at de har oppnådd den rette kombinasjonen på dette albumet med sanger som "Sound Surrender" som kan klassifiseres som moderne rock med høy intensitet og er en sang som sitter i hodet pa? en gang, mens andre låter som "Lay det pa? meg "vil vokse pa? deg og holde deg sugen etter mer.

Oppsummert er In Confesso sin musikk moderne, hard og original, men likevel tilgjengelig for bredere publikum. De er kjent for å levere solide live show med høy energi og høy publikum tilfredshet. Dette er et band som gir de ekstra 110% på alt de gjør og de er sikker på å gjøre et stort navn for seg selv.