DANKO JONES – Trondheim – Byscenen

DANKO JONES – Trondheim – Byscenen

Jeg har det med å ikke forstå meg helt på enkelte support-band, noe som også var tilfellet denne kvelden. Det virker nesten som om band prøver å være sære bare for å skille seg ut. Men det får så være. En av mine første tanker da de var ferdige var at det virket som en heller elendig utgave av Seigmen.

Men så var det Danko Jones sin tur. Dette bandet står på listen over band jeg har hørt alt for mye snakk om oppgjennom årene, uten å egentlig kunne påstå at jeg har noen videre kjennskap til musikken. Men det virket heller ikke til å ha stort å si denne torsdagskvelden. Hovedpersonen selv virket mer interessert i å snakke enn å spille, noe som også førte til reaksjoner fra salen. Dette førte igjen til at herr Jones selv snakket enda mer, før han til slutt begynte å spille igjen. Det som var så synd var at når de først spilte svingte det riktig så bra, og publikum var med på notene, så mer musikk og mindre prat hadde gjort seg.