CLUTCH – Trondheim – Byscenen

CLUTCH – Trondheim – Byscenen

Første band ut denne kvelden var Overthrow, et band jeg ikke føler fortjener store mengder plass i denne sammenhengen. Kortversjonen var sinte unge menn som ikke klarte å overbevise undertegnede. Neste band ut derimot, med det noe kryptiske navnet Kamchatka, svinget desto mer. Her var mennene eldre og gladere, og tankene gikk rett tilbake til 70-tallet. Det er ikke til å stikke under en stol at dette i hvert fall begeistret meg stort.

Så var det tid for kveldens høydepunkt, Clutch. Musikalsk sett minner de om band i Led Zeppelin-gaten, faktisk så mye at jeg et øyeblikk trodde åpningslåten var en cover av nevnte band. Bandet var i storslag, og serverte nesten to timer med groovy hardrock slik jeg liker det. Det at det i tillegg var utsolgt en mandags kveld vitner også om at det ikke bare er jeg som synes bandet svinger bra, og på tur ut av lokalet virket det også som om resten av konsertgjengerene var storfornøyde med kveldens seanse.