TRIOSPHERE & GOAT THE HEAD – Trondheim – Blæst

TRIOSPHERE & GOAT THE HEAD – Trondheim – Blæst

Goat The Head er litt av et skue, men faen som det svinger. Der de fleste death metal-band er gravseriøse virker Goat The Head litt mer humoristiske i sin oppførsel på scenen, noe som slår godt an. Musikalsk er det death metal, og det er bra death metal. Bare det å se en mann, utkledd som steinaldermenneske, med en keytar og vikinghjelm reddet i og for seg kvelden for min del.

Så var det Triosphere sin tur. Det begynner å bli en stund siden sist jeg så de live, og det var tydelig at de har vokst som liveband siden sist. Hvordan en så liten jente kan ha så stor stemme kommer jeg aldri til å fatte, men Ida synger noe helt vanvittig like fullt. Bandet er tight og musikken svinger. Velgjennomførte versjoner av Wild Child og Burn gjorde også sitt til å heve stemningen på Blæst, og jeg gikk i hvert fall hjem i stormen med et smil om munnen.