ERIC SINGER PROJECT til Gjerdrum Kulturhus (9/12)

ERIC SINGER PROJECT til Gjerdrum Kulturhus (9/12)

Det er med stolthet at LIVE WIRE BOOKING kan presentere en eksklusiv akustisk konsert med Eric Singer Project (USA) på Gjerdrum Kulturhus fredag 9. desember.

3/4 av Eric Singer Project med Eric Singer i spissen, -kjent som trommeslager i KISS, samt Bruce Kulick, mest kjent for å ha vært gitarist i KISS i fra 1984 – 1996 og John Corabi, kjent fra band som Mötley Crüe (hvor han i en periode tok plassen til selveste Vince Neil) og Ratt m.f. kommer til "lille" Gjerdrum og Gjerdrum Kulturhus som eneste stopp i Skandinavia for å holde konsert. 
De vil fremføre flere KISS klassikere, samt kjente sanger fra Mötley Crüe og andre band som denne stjernespekkede gjengen har vært involvert i, AKUSTISK!

Chuck Garret som utgjør siste 1/4 i E.S.P. er ikke med på denne turneen, som ellers bare noen få andre utvalgte Europeiske land kan tilby, i tillegg til konserten i Gjerdrum.

EricSingerProject.gif

Det blir ikke bare en akustisk konsert utenom det vanlige på Kulturhuset denne kvelden. Det vil også bli holdt en KISS convention/expo i samarbeide med Kiss Army Norway, med salg av KISS effekter, med muligheter til å få signert vinyl, cd’er og lignende, samt at fansen kan få ta bilder sammen med artistene, og det vil også bli andre KISS relaterte happeninger.

Dette blir en "once in a lifetime" mulighet for å oppleve denne gjengen akustisk, da det ikke er noe de har gjort tidligere, og ikke kommer til å gjøre igjen.

Det jobbes også med at KISS Online Store kommer helt i fra USA med ett stort utvalg av KISS merchandise som ikke er like lett tilgjenglig i Norge til vanlig.
Man skal heller ikke se bort i fra at en eller annen norsk eller internasjonal gjesteartist dukker opp også!

Denne gangen satses det på utsolgt hus, med et begrenset antall billetter tilgjenglig, og billetter får man kjøpt igjennom Billettservice, Posten, 7/11 og Narvesen.

http://eric-singer.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Singer_Project