DOMINANZ med konsert i Bergen (9/12)

DOMINANZ med konsert i Bergen (9/12)

Nå er det duket for en liten nyhet i det ellers kanskje forutsigbare Bergensmetallen. Bergen er godt kjent på verdenskartet når det gjelder metallsjangeren. Derimot er det en stund mellom hver gang det skjer noe nytt. Tiden er kommet!

Roy Mathisen (grunnlegger) har teamet opp med selveste Jørn Tunsberg (Hades Almighty, ex-Immortal, ex-Old Funeral m.m.) og Frode Gaustad (ex-Thy Grief)

Bandet har fått uhemmet gode kritikker fra verdenspressen. Det viktigste norske metallmagasinet -Scream Magazine skriver at "et nytt Fantastisk band er skapt"!

Nå er det klart for en litt forsinket slippefest på Garage. I den anledning sparer ikke gjengen på kruttet for at publikum skal få seg en opplevelse utenom det vanlige. Under videoinnspillingen som bandet laget av sangen "The end of all there is" samarbeidet bandet med folk fra Feber Film, Alligator og skuespillere fra Skjult, Vegas og Varg Veum. Noen av disse skal også medvirke på konserten. Det vil gjøre dette til en teatralsk visuell konsert, langt utenfor hva vi vanligvis får servert. Se gjerne videoen under og man vil fort danne seg et bilde. Videoen er spilt inn på Dale Fabrikker og rekvesitter er lånt ned til Garage.

I følge Scream Magazine er dette et band som de ikke klarer å vente til å se live. Nå får de, og vi sjansen – I Bergen på Garage!

 

Foto: Christian Misje