MOTÖRHEAD avlyser konsert i Bergen (7/12)

MOTÖRHEAD avlyser konsert i Bergen (7/12)

Dessverre er konserten i morgen med Motörhead, onsdag 7. desember i Bergen, avlyst.

Her er melding fra Mötorhead’s representanter: With regret Motörhead has to announce the cancellation of the show in Bergen. Unfortunately the singer and bass player, Lemmy Kilmister, lost his voice during the last show in Oslo and will not be able to sing. Some days of rest for Lemmy and not using his voice are needed to continue the tour as planned.

Mötorhead beklager overfor sine fans. Konserten i Gøteborg fredag 9. Desember går som planlagt.
Det jobbes med å finne en ny dato for konserten i Bergen og vi håper å ha en avklaring i løpet av kort tid.

Refusjon av billetter Kjøpte billetter kan refunderes ved utsalgsstedet/der de er kjøpt. Fristen for dette er 60 dager etter opprinnelig konsertdato onsdag 7. desember. Mer informasjon om refusjonsregler:

http://bergenlive.no/informasjon/